Werknemer

Patrice: ik wist als kind al dat ik met mensen wilde werken. Door diverse afgeronde studies in 4 verschillende opleidingsdisciplines, heb ik een brede basis. Daarnaast heb ik 20 jaar werkervaring, waarin op één of andere manier steeds de mens en zijn probleem centraal staat.

In de loop van de tijd heb ik ervaren dat mijn kracht zit in mijn vermogen tot helderheid, gecombineerd met compassie en mijn inzichten in mensen, gedrag, sociale interacties en psychosociale problemen. Ik kan uitstekend omgaan met alle lagen en mensen de empathie en veiligheid bieden om tot de kern van de zaak te komen.

In 2012 heb ik een jaar ontwikkelingswerk in Afrika gedaan om mijn kunde op een andere manier in te zetten. Sindsdien ga ik jaarlijks terug naar dit continent voor het doen van ontwikkelingswerk en heb in diverse projecten gewerkt in onder andere Ghana, Oeganda en Malawi.

Leon: “Wat mij telkens weer raakt bij mijn zus is haar oprechte interesse in mensen. Door altijd zichzelf te zijn en heel goed te luisteren slaagt zij er in om mensen te begrijpen, te raken en te ‘bewegen’ om kritisch, maar met de nodige zelfcompassie, naar hun eigen wel-zijn te kijken. Ik gun iedereen een Patrice”.

Patrice heeft de volgende opleidingen gevolgd:
1986-1990 HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
1990-1993 WO Sociale Pedagogiek
1999-2002 HBO driejarige opleiding tot (gedrags)therapeut
2009 HBO Bedrijfscounseling
2010 HBO Stresscounseling
2015-2016 HBO Therapeut Systemisch werk
2016-2017 Psychosociale basiskennis
2017 HBO Acceptance and Commitment Therapy

Patrice is aangesloten bij:
de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (ABvC)
www.abvc.nl 
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)
www.rbcz.nu
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)
www.scag.nl 

Kijk op Zorgwijzer voor actuele informatie over vergoedingen van counseling door de zorgverzekeraar
www.zorgwijzer.nl/vergoedingen/counselling